Bokcirklar på biblioteket

I bibliotekens uppdrag ingår bland mycket annat att arbeta läsfrämjande. Biblioteken i Varberg anordnar regelbundet öppna bokcirklar, både på Lokalbiblioteken och på Stadsbiblioteket. Vi vill också inspirera er besökare till att hålla egna bokcirklar. För detta ändamål har vi ett stort antal Bokcirkelkassar för utlån. I varje kasse finns åtta exemplar av en och samma titel, lånetiden är åtta veckor. Vi köper löpande in nya titlar, både klassiker och nyutgiven litteratur och väljer böcker som vi tänker kan bjuda in till diskussion. Du som låntagare kan också lämna förslag på titlar, förutsatt att de finns som pocket.

God läsning!