Minnen av honom av Colleen Hoover

Minnen av honom av Colleen Hoover

Helén tipsar om boken Minnen av honom skriven av Colleen Hoover. En feelgood som innehåller förlust och hopp, sorg och förlåtelse och det viktigaste av allt: kärlek.

Helén tipsar om boken Minnen av honom skriven av Colleen Hoover. Det är den tredje boken som är översatt till svenska och den är fristående. 

I Colleen Hoovers böcker får vi alltid göra en djupdykning bland mycket sorg och skuld samt att förlåta sig själv och börja våga älska igen förpackat med intima kärleksstunder. Sorgen och skulden brukar beskrivas i återblickar. Denna gång i form av brev.

Vi får följa Rowan Kenna som efter sitt livs misstag får sitta av 5 års fängelse. Där föder hon en dotter som är den enda hon längtar efter att få träffa. Kenna beger sig till staden där allt gick snett och där nu alla i dotterns närhet är fast beslutna att hon ska hållas utanför. 

Med den lokala barägaren Ledger kanske det ändå finns en chans till ett kärleksfullt liv?

I feelgood böcker brukar det finnas plats för både skratt och tårar. Många tårar gick det åt att läsa denna bok och den fanns kvar i tankarna i flera timmar efter jag läst klart. Så plocka fram pappersnäsdukarna, läs och njut!

Rekommenderad av Helén Wiman

Minnen av honom

Minnen av honom av Colleen Hoover

Språk